zaterdag 28 januari 2012

Karin Dekker een plaaggeest voor Paddepoel


groningen-paddepoel-zonnelaan
De bewoners aan de Zonnelaan, zeer betrokken bij de ontwikkelingen van de tram, hebben veel tijd besteed in het meedenken en maken van alternatieve plannen betreffende de tram en met name de bereikbaarheid van de woningen. Men is zeer teleurgesteld in het uiteindelijke resultaat. In de wandelgangen heb ik mogen vernemen dat bij de constatering van parkeerterreinen achter de Zonnelaan Karin Dekker anders heeft doen besluiten en niet in te gaan op wens van de bewoners. Voor haar de oplossing dit probleem ter zijde te schuiven en verschuilt zich nu achter gevaarlijke situaties. Bewoners van de Zonnelaan hebben hier recht van overpad en kunnen derhalve hun voertuig hier niet parkeren. Dit betekent dat zij aangewezen zijn om hun voertuigen elders te parkeren. Het interview met  onder meer dhr. Woudstra  bevestigd wat wij eerder over dit onderwerp schreven. Mensen maken de Stad maar daar heeft deze wethouder geen oren naar. Ouderen van tachtig zijn geen ouderen hebben we haar wel eens horen zeggen. Ziet u het al voor zich; zwaaiende sirenes over de trottoirs. Even je spullen lossen uit de auto of bij verhuizen. Je caravan even inladen. Vergeet het maar. Kortom, ook hier geldt mogelijk IK politiek beslis en het volk heeft maar te schikken. Hoe integer is de politiek?. Het politieke landschap veranderd. Hoe zou dat komen?


Inmiddels heeft Karin Dekker het volgende getwittert:
Karin_Dekker Karin Dekker
@feikovanderveen . En afweging tussen veiligheid, doorstroming, groen en de wens van de bewoners. Advies politie was daarbij belangrijk.

1 opmerking:

  1. Geertje schreef: Een wijk met veel ouderen daar wordt totaal geen rekenschap mee gehouden. Ouderen vanuit de drie hoge flats (Castor-Pollux en Morgenster) die veel gebruik maken van het zorgcentrum Bernlef , wordt daar helemaal geen rekenschap meer mee gehouden.? Je moet er tegenaan zien om oud te worden in deze tijd met zo'n regering .Een beetje meer aandacht en respect voor onze ouderen die deze maatschappij na de oorlog met veel armoede weer hebben opgebouwd. Zo ga je niet met deze mensen om zoals er nu gedaan wordt overal .Ook in de zorg laat men hier menig steekje vallen.

    BeantwoordenVerwijderen