donderdag 2 februari 2012

Beveiliging Winkelcentrum Paddepoel


paddepoel-winkelcentrum-dierenriemstraat
We lezen een opmerking over beveiliging van het Winkelcentrum Paddepoel. De jongeren vragen zich af waarom er 's avonds zes beveiligers voor slecht een handjevol bezoekers rondlopen. Blij te vernemen dat beveiliging ook bij de jongeren een onderwerp van discussie is. Door de toename aan criminaliteit, recentelijk nog de overval op Winkelcentrum Selwerd, is het helaas noodzakelijk dat winkeliers beveiligers moeten inhuren om ons, personeel en bezoekers een veiligheidsgevoel te geven waardoor we onbezorgd kunnen winkelen. Zij letten op de winkels, immers niet alle winkels zijn 's avonds geopend behoudens de koopavond. 

De impact van overvallen, schietpartijen is vele malen groter dan de veroorzaker doet vermoeden. Trauma's onder personeel die een dergelijke ervaring hebben meegemaakt en het publiek waar ongemerkt het onveiligheidsgevoel wordt aangewakkerd. Het is opletten voor tasjesdieven, onverwachte actie's, overvallen.
Gelukkig hebben zich er nog geen ernstige situaties op ons mooie Winkelcentrum voorgedaan waar we ons gelukkig in mogen prijzen. Gelukkig treffen we ook met regelmaat de wijkagenten aan en dat is een goede zaak!

Beveiliging helaas een noodzaak maar voor winkeliers en haar bezoekers een absolute must en beter één te veel dan te weinig.Geen opmerkingen:

Een reactie posten