woensdag 1 februari 2012

Een zonnige dag - Zon wonen


ZON Wonen ligt in Paddepoel aan de Grote Beerstraat vlakbij het centrum, het Noorderplantsoen en het winkelcentrum Paddepoel. Op de plek waar vroeger een portiekflat stond, worden 46 ruime gezinswoningen gebouwd met tuin en parkeerplaats.
De woningen

ZON bestaat uit 46 woningen. De woningen worden ongeveer 130 m2 groot, verdeeld over 2 woonlagen en een zolder. Daarbij horen ook een eigen tuin of terras en parkeerplaats.De woningen bieden mogelijkheden voor drie slaapkamers en een eventuele extra slaapkamers op de zolderverdieping.
De woningen van ZON zijn van binnen naar buiten bedacht. Interieurarchitect Bart Vos heeft de plattegronden ontworpen, waarna het Groninger architectenbureau Zofa verder is gegaan met de gevels. Optimale woonbeleving dus!
Door de verschillende varianten in plattegronden en gevelaanzichten is er veel te kiezen en kunt u de woning naar eigen wens invullen. Er zijn ook vele keuzes wat betreft de raamindelingen en u kunt een akeneel en/of een dakkapel aan het ontwerp toevoegen.

Indeling naar uw wensen
In de indeling van uw woning wordt heel veel keuze geboden! Er zijn verschillende plattegronden voor de begane grond: trap in de woonkamer of in de gang, een kookeiland in de keuken of juist veel ruimte voor een grote eettafel. Ook voor de eerste verdieping zijn veel opties mogelijk: één grote slaapkamer en een kleinere? Drie slaapkamers? Of een ligbad in de badkamer? Vloerverwarming? Het kan allemaal! .
De woningen zullen in het voorjaar van 2012 gebouwd gaan worden.
De locatie

Naast de voorzieningen van het centrum van Groningen kunt u gebruik maken van diverse voorzieningen die de wijk Paddepoel te bieden heeft. Foto's Paddepoel: klik hier

Een eerder artikel over deze wijkvernieuwing:  klik hier             Alle informatie: klik hier 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten