donderdag 9 februari 2012

Jumbo grote concurrent AH Paddepoel

groningen-reitdiep-reitdiephaven
Met de komst van een vierde Jumbo volgende week 15 februari in de wijk Reitdiep is de vraag of het winkelcentrum Paddepoel zich zorgen moet gaan maken. Binnen dit winkelcentrum is een beperkt aanbod aan supermarkten, slecht één te weten Albert Heijn met een beperkt aanbod en regelmatig een tekort aan de smullen die je nodig hebt om de recepten uit Allerhanden te bereiden. Naast het eenzijdig aanbod ook een beperkingskeuze voor de ouderen die uitsluitend aangewezen zijn op dit winkelcentrum. Bij het Reitdiep is voldoende parkeerruimte aanwezig,  waar naar ik hoop, de gemeente het vrije parkeren niet tot een inkomstenbron zal gaan verheffen. Dit wat wel van toepassing is bij de vestiging aan de Wilhelminakade tot grote ergenis van het winkelende publiek aldaar. Eveneens is de fietsbrug net in gebruik en is het voor een gedeelte van de wijk even ver of mogelijk korte om de dagelijkse boodschappen bij het nieuwe filiaal van Jumbo te doen. Met het beperkte aanbod aan supermarkten doet het winkelcentrum Paddepoel zich tekort hetgeen het bezoekersaantal mogelijk niet ten goede zal komen.

groningen-paddepoel-winkelcentrum
Welke ervaringen heeft u met Albert Heijn Paddepoel? Geef uw reactie door om de titel het artikel te klikken en vervolgens onderin uw reactie te plaatsen. We zijn nieuwsgiering.

1 opmerking:

  1. reactie albert heyn: Wij krijgen dagelijks opmerkingen en vragen van onze klanten. Dit stellen wij uiteraard zeer op prijs. Wij sturen deze reacties altijd door naar de collega's die verantwoordelijk zijn voor het betreffende product of de betreffende dienst. Het is voor ons echter ondoenlijk om voor alle opmerkingen en vragen de eventuele vervolgstappen of beslissingen bij te houden en terug te koppelen, hoe graag we dat ook zouden willen. Wel kunt u ervan verzekerd zijn dat uw opmerkingen de nodige aandacht krijgen en dat wij iedere opmerking serieus nemen.

    Met vriendelijke groet,

    Alexander Gillesse
    Albert Heijn Klantenservice

    BeantwoordenVerwijderen