zondag 5 februari 2012

Runderreepjes al Borgo


voeding-vlees-runderreepjes
voeding-pasta-runderreepjes al borgo
Vandaag het recept Runderreepjes al Borgo een heerlijk Italiaans gerecht.

Snij de paprika in reepjes en de ui in stukjes. Indien het rundvlees nog niet gesneden is snij deze in reepjes. Kook de pasta in ruim water, zonder zout, in tien minuten gaar en giet het af.

Verhit twee eetlepels olie of vloeibare margarine in een hapjespan en schroei hierin de runderreepjes dicht. Schep de gebakken runderreepjes uit de pan op een bord of schaaltje, en houdt deze apart. Bak in dezelfde pan de gesneden paprika en ui gedurende twee minuten.

Voeg daarna 350 ml water en de inhoud van het zakje saus toe en laat dit zachtjes koken voor vijf minuten. Voeg de gebakken runde reepjes toe in de pan, roer het goed door en verhit het geheel kort voor circa één minuut. Voeg als de saus iets te dik is enkele eetlepels water toe.

Voor de salade; Meng de inhoud van het zakje dressing in een schaaltje met drie eetlepels koud water en drie eetlepels olijfolie. Meng de dressing door de sla. Serveer de pasta met de saus apart van de salade.


voeding-pasta-runderreepjes al borgo
Benodigdheden:
  • 1 pak bertolli rundereepjes al Borgo
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 350 gr. runder reepjes
  • 150 gr salade na keuze


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen