vrijdag 10 februari 2012

Scoutinggroep de Havik "Op avontuur in Paddepoel"



groningen-paddepoel-clubhuis scoutinggroep de havik

 

groningen-paddepoel-scoutingroep de havik

Langs het Reitdiep op het Jaagdpad  aan de rand van de wijk Paddepoel in Groningen zijn zaterdag's de kinderen van scoutinggroep de Havik bezig met gevarieerde activiteiten. In een mooi, in de natuur passend gebouw, hebben zij hun clubhuis. Sinds kort hebben ze een eigen website waar u alles over de scouting kunt nalezen. Leuke activiteiten voor de jeugd in een bijzondere ambiance. Scoutinggroep de Havik kennen we ook van haar jaarlijkse activiteiten bij de Koninginnedagen in onze wijk.

Heb jij zin om te zeilen, zelf een expeditie te organiseren of misschien zelfs wel een reis naar het buitenland te maken? Of vind je het gewoon super leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten te spelen? Dan is Scouting echt wat voor jou!

Bij Scouting ben je welkom van je 5e jaar tot je er
scoutingactiviteiten tijdens koninginnedag
geen zin meer in hebt (en dat kan best lang duren), maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat al die mensen van al die leeftijden alles samen doen. Je bent gewoonlijk bezig in je eigen groepje met kinderen of jongeren van ongeveer je eigen leeftijd, waarmee je avonturen beleeft die zijn toegespitst op wat voor jouw leeftijd spannend en mogelijk is.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten