dinsdag 28 februari 2012

Steun Paddepoeler in actie op Alpe d' Huezties schouten
In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Kanker is alom tegenwoordig. Ertegen vechten lijkt zinloos. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. Iedereen maakt van dichtbij mee hoe levens drastisch beïnvloed en verwoest worden.
 
Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen we door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen.

Zo ook een deelnemer uit Paddepoel en wel Ties Schouten. Ook hij is trots deel te nemen aan de Alpe D’Huzes op 7 juni 2012. Ties Schouten kreeg op jonge leeftijd kanker, waarvan hij genezen is dankzij adequaat medisch ingrijpen van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Mede vanwege het verlies van dierbaren heeft kanker een grote impact op zijn leven en tevens de inspiratiebron om middels deze prestatie geld in te zamelen voor het Koningin Wilhelmina Fonds.

Wij roepen alle bewoners, ondernemers en met name de banken op, zich achter deze actie te scharen en deze bewoner uit onze wijk te sponseren zodat de naam Paddepoel en haar sponsoren op de top van deze berg historie schrijft en de vlag kan wapperen. Zelf heeft Ties een doel van € 3000,00 euro gesteld . Wij houden u wekelijks op de hoogte met welk bedrag het is toegenomen. Streefbedrag moet toch zeker € 10.000,00 kunnen bedragen. Bedrag op 28-02-2012 € 2.700,00.

Later meer, en o ja, alles over Ties Schouten en zijn actie: klik hier  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten