donderdag 22 maart 2012

Camping Rehwinkel Waagstraat ontvangt eerste klanten

De VVD en haar achterban willen graag demonstreren tegen de te hoge lokale lasten in Groningen. Zij willen dit doen op het Waagplein en gaan hiervoor een (eigen) caravan gebruiken. Wilt u zo vriendelijk zijn om deze caravan van elektriciteit te voorzien, sanitaire voorzieningen te plaatsen en in verband met de veiligheid ook een hek? Zo ja, bij voorbaat dank. Zo nee, waarom niet?

Dat is één van de 7 vragen die VVD'ers Arno Rutte en Joost van Keulen deze week hebben gesteld aan B en W van Groningen. Insteek van deze vraag is niet om dat ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen, maar om het gedogen van het Occupy-tentenkamp aan de Westerhaven aan de kaak te stellen.
'Het is de VVD opgevallen dat de camping een semi-permanent karakter heeft. Er staan grote (leger)tenten met een vaste vloer, er is elektriciteit, er zijn sanitaire voorziening en het hek wordt gebruikt als ‘toegangspoort’. Omwonenden betreuren het dat het parkje door deze bezetting niet meer gebruikt kan worden voor het oorspronkelijke doel: recreatief verblijf', meldt de VVD.

Het hele artikel: klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten