woensdag 14 maart 2012

Dansgroep Bertel zoekt leden en sponsoring

Vandaag een verslag van dansgroep Bertel. Deze dansgroep danst elke woensdagmorgen van 10:30-12:30 in BSV Paddepoel in de Watermanstraat in Paddepoel. Een zeer hartelijke groep mensen die wekelijks bewegen en veel met elkaar delen. Al jaren. Een rijkdom om te zien dat al zesendertig jaar de leiding in handen is van Martje Bijmolt. Martje komt uit Zuidwolde en geeft wekelijks nog les aan diverse groepen. Binnen de groep wordt ze met 'Juf' aangesproken. Vragen naar haar leeftijd? Dat is uit den boze.
Voorzitter is Carla Ferwerda. De groep bestaat uit een kleine twintigtal leden en het wordt tijd voor nieuwe leden. Buiten de leden is er geld nodig voor de kleding van de groep. De dansgroep treedt regelmatig op bij bejaarden- en verzorgingscentra en verzorgen een bindende factor in de wijk voor de oudere doelgroep.
Ook binnen de groep aanwezig is Joop Dagelet, een bekende danser. Ook hij levert zijn bijdrage in de ontwikkeling van de diverse dansen.  Zeker de toename van de vergrijzing alle zeilen bijzetten voor het werven van nieuwe leden. Een werkgroep is momenteel bezig voorbereidingen te treffen voor promotie activiteiten.

martje bijmolt
Deze groep ouderen speuren alle bronnen af om bijdragen te verkrijgen voor haar activiteiten waar nieuwe kleding een onderdeel van is. Er zijn  veel ouderen die de eindjes aan elkaar moeten knopen om maandelijks rond te kunnen komen en derhalve de contributie als een drempel zien. Schroom niet, laat van u horen want de dansgroep wil er alles aan doen het dansen voor iedereen bereikbaar te houden. Zij rekenen dan ook op steun van sponsoring en zullen zich ook bij de instanties melden die als doelstelling "Mensen Maken Paddepoel" hebben. 

We hebben genoten van een zéér plezierige morgen waar steun zeker op zijn plaats is.

Voor informatie verwijzen wij u naar bsv paddepoel 

Foto's van deze morgen: klik hier 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten