woensdag 21 maart 2012

Oversteek Eikenlaan-Winkelcentrum Reactie 01

Daar ben ik het helemaal mee eens. De meeste mensen, waaronder ikzelf, maken daar veelvuldig gebruik van. WAAROM maken ze daar gebruik van???????? Kijk eens bij de zebra oversteekplaatsen. Allereerst de zebraoversteek bij Kapper Onnes.  De poppetjes voor de blinden ratelen en men weet niet welke er ratelt.  Als ze oversteken moeten naar het winkelcentrum bij de kapper en het poppetje van de oversteek richting de Fonteinkerk gaat ratelen, gaan de mensen oversteken richting de kapper en DAT zijn nog eens gevaarlijke plekken. Fietsers over de stoepen die rechts afslaan, ze rijden je gewoon omver, scootmobiels die er niet langs kunnen doordat  de fietsenrekken vol staan en daar dan ook over de stoep fietsen. Ze gewoon lak aan je hebben en een grote mond met a-sociaal gedrag kan krijgen als je er wat van zegt. De stoep er ontzettend schuin afloopt, vooral voor de ouderen die slecht ter been zijn , is dit een moeilijke hoek. Vandaar het mijden van de oversteekplaats bij de kruising van de Morgensterlaan-Eikenlaan-Dierenriemstraat.

Kruising Zonnelaan-Eikenlaan kan men bijna niet overkomen doordat die veel te snel weer op rood springen voor mensen die slecht ter been zijn en ook hun boodschappen liefst nog zelf willen gaan halen is deze oversteek vaak een probleem.  Kan men hier geen oversteek maken met een sensor? Wanneer de zebra nog belopen wordt moet hij groen blijven knipperen. Nu weten jullie ook waarom de ouderen de oversteek doen op de  Eikenlaan naar de ingang van het winkelcentrum ter hoogte van de HEMA.
Bron bekend bij de redactie. Hartelijk dank voor deze inzending. Wie volgt??
Alle redacties worden geplaatst en voorgelegd aan het meldpunt bij de ANWB  naar aanleiding van het eerdere bericht. Het eerste artikel met een kort filmverslag vindt u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten