maandag 26 maart 2012

Rabobank Stimuleringsfonds


Zelf ben ik een supporter van OOGTV en dat steken we niet onder stoelen en banken. Een omroep waar je kunt leren filmen en de filmpjes kunt plaatsen op Stadjerstv over de wijken van Groningen. Een omroep die alle nieuws over Groningen brengt of hoort te brengen. U kunt stemmen op onder anderen OOG Cultuur of op een onderdeel wat u zelf aanspreekt.

Verenigingen, stichtingen en instellingen barsten doorgaans van de ambities en toekomstplannen. Het ontbreken van financiƫle middelen staat het verwezenlijken daarvan nogal eens in de weg. Om die reden heeft Rabobank Stad en Midden Groningen het Stimuleringsfonds opgericht. Wij ondersteunen hiermee projecten die bijdragen aan het welzijn en de leefbaarheid in onze regio. Het gaat daarbij om bedragen tot maximaal 5.000 euro. Rabobank Stad en Midden Groningen onderstreept daarmee haar betrokkenheid bij de lokale samenleving. Iedere vereniging, stichting en instelling zonder winstoogmerk kan voor het Stimuleringsfonds in aanmerking komen.

Wel moet de aanvraag altijd betrekking hebben op het algemeen maatschappelijk belang van de stad Groningen en omstreken. Wij dagen iedereen dan ook graag uit om een aanvraag in te dienen. De aanvragen worden onderverdeeld in een aantal categorieĆ«n: cultuur, maatschappelijke dienstverlening, onderwijs, sport en zorg.
Dus heeft u een aanvraag of weet u een project dat wel wat ondersteuning kan gebruiken, blader dan eens rustig door deze website. U leest dan alles over bijvoorbeeld de criteria, de jurering en de tijdsplanning. 

Stemmen van 20 maart tot 15 april doet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten