maandag 19 maart 2012

Zomervakantieweken met Humanitas


Humanitas organiseert iedere zomer opvang voor kinderen met ADHD en andere contact- en gedragsstoornissen. Ook om ouders/verzorgers tijdens de lange zomervakantie een beetje te ontlasten wanneer geen andere opvangmogelijkheden voorhanden zijn. De periode is 6 augustus t/m 17 augustus. Kinderen van zes t/m twaalf jaar beleven toffe vakantieweken vol lol, spelletjes en avontuur.
Van gezinnen die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken zijn de kinderen van harte welkom voor deelname aan de zomerkampen.
Over de activiteit
Het project "Vakantieweken Zomeropvang" is opgericht door CGG, Jeugdzorg, MEE, Accare, Oudervereniging Balans en Humanitas. De zomeropvang vindt plaats op kampeerboerderij "Us blau Hiem" in Appelscha. Een ideale plek voor spelletjes, speurtochten en om te zwemmen in het zwembad.
Kinderen aanmelden tot 15 april
De week voor 6 t/m 9 jaar is van maandag 6 augustus t/m vrijdag 10 augustus 2012. De week voor 9 t/m 12 jaar is van maandag 13 augustus t/m vrijdag 17 augustus.
De eigen bijdrage is € 200 euro per kind. Aanmelden is nog mogelijk tot 15 april, zolang er nog plaats is. Na aanmelding van uw kind neemt Humanitas contact met u op.
Humanitas hanteert voor de plaatsing onder meer de volgende criteria:
• Het kind is bekend bij CGG afdeling Jeugd, MEE/Jeugdzorg of Accare;
• Een contact- ontwikkelings- of gedragsstoornis is gediagnosticeerd;
Contact
Wilt u meer weten of uw kind aanmelden voor deze activiteit? Of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met het districtskantoor van Humanitas: telefoonnummer (050) 312 06 33 of e-mail: info.noord@humanitas.nl.
Vrijwilligers
Voor de zomeropvang van 13 t/m 17 augustus, voor kinderen van 9 t/m 12 jaar, zijn we nog op zoek naar enthousiaste leiding. Ken je iemand die het ook leuk zou vinden om me te gaan als leiding? Zo kunnen we samen ook dit jaar weer kinderen een fantastische zomer bezorgen!

NB de aanmeldingsdatum is verschoven naar 15 april!

1 opmerking:

 1. Wauw, ziet er prachtig uit!
  Goed gedaan,
  groet

  Tamara van Diejen
  Projectcoƶrdinator Mantelzorgondersteuning en Vrijwillige Thuishulp Paddepoel/Selwerd

  BeantwoordenVerwijderen