dinsdag 10 april 2012

Birgit Pranger 12 jaar uit Groningen vermist

Rond 12.30 uur die dag is zij vermist. Zij had rond dat tijdstip op school moeten zijn, maar was daar niet meer. Haar fiets is aangetroffen aan de achterzijde van centraal station in Groningen. Haar familie en politie maken zich zorgen en willen graag weten waar het meisje is.

Signalement
Birgit Pranger is 1.66 mtr lang. Ze heeft een blanke huidskleur, slank postuur; donker blond haar tot over de schouders nu vermoedelijk zwart geverfd; donkerbruine ogen. Ze heeft een litteken links van haar oog in de vorm van een winkelhaak. Dit litteken is niet goed zichtbaar. Zij draagt een beugel met plakkertjes onder en boven. Ze was gekleed in een donkerblauwe jas, gewatteerd met hoge kraag, blauwe spijkerbroek, grijze schoenen, zogenaamde sneakers met witte veters. Ze had een zwarte schoudertas van het merk All Stars bij zich. Vermoedelijk draagt zij een lichtgrijze gebreide colsjaal.  Ze loopt iets voorover gebogen.

Tips
Mensen die Birgit hebben gezien of weten waar zij verblijft, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen: Telefoon: 0900-8844 (lokaal tarief) of Meld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten