dinsdag 17 april 2012

Grunneger Power per 14 april eigen energiebedrijf

Grunneger Power heeft per 14 april 2012 haar eigen coöperatieve energiebedrijf opgericht, dat onderdeel uitmaakt van de vereniging en past binnen de doelstellingen van de coöperatieve vereniging. U kunt zich nu dus inschrijven als lid en ook als klant van Grunneger Power!

Iedereen die gas en stroom afneemt kan klant bij ons worden. Wij zijn wel lokaal gericht maar we zijn ook een gewoon energiebedrijf en leveren via het net. Dus iedereen die warm loopt voor het concept Grunneger Power kan klant worden. Wees welkom!

De goede redenen om klant te worden

Wij weten dat het niet zo gebruikelijk is om te switchen van energieleverancier. Veel mensen zien op tegen het gedoe. Of ze hebben het gevoel dat het toch een beetje één pot nat is', met al die energiebedrijven. Ons verhaal is toch net even anders. Wij denken dat u nu wél goede argumenten heeft om te switchen.

1. Onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Wij doen echter niet aan ingewikkelde kortingsacties, wij zijn meteen duidelijk over de kosten en houden onze tarieven dus ook eenvoudig. U vindt de tarieven op www.grunnegerpower.nl/energie onder "Energieprijzen".
2. Wij zorgen dat winsten uit energieverkoop niet langer de verkeerde kant uitvloeien. Als coöperatie hebben wij geen aandeelhouders en we zorgen dat de winsten die gemaakt worden uit de verkoop van energie niet alleen groen maar ook zoveel mogelijk lokaal geherinvesteerd worden.
3. Onze gasprijs is ten opzichte van het gemiddelde ietsjes lager, onze stroomprijs een fractie hoger dan gemiddeld. Dit is extra aantrekkelijk voor alle klanten omdat gas vaak 2/3 van de energiekosten uitmaakt. Tevens kunnen klanten vaak makkelijker besparen op stroomverbruik, en dit levert, bij voorbeeld met een zonnestroom installatie, nog meer voordelen op.
4. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn gegarandeerd. Wij hebben een professionele organisatie achter ons staan (Trianel Energie B.V.) die de administratie voor ons verzorgt. Verder voldoet ons bedrijf aan de strenge voorwaarden van de NMA. De levering van gas en stroom is verzekerd. Wij zijn uw anspreekpunt.
5. Wij brengen samen een lokale concentratie van duurzame én sociale energie tot stand. Wij kiezen bewust voor een manier van werken waarin we technisch naar vernieuwing (groene energie) streven, en tegelijk naar een normalisering, bewuster omgaan met onze eigen directe omgeving, in het belang van de toekomst van de aarde. Wat wij zelf kunnen, nemen we ook zelf ter hand.

Ook leden die zelf geen zonnepanelen op hun dak hebben kunnen klant worden! alles over  grunneger power: klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten