donderdag 12 april 2012

Onrustige nacht blijkt inbraakpoging - Daders meld u voor dat het te laat is!Gistermorgen moesten verschillende bewoners bijkomen van een onrustige nacht. De flatbewoners werden voor de zoveelste keer opgeschrikt door een heleboel lawaai, wat na nu blijkt dat het rolluik van kapper Onnes aan de Dierenriemstraat is vernielt en inbraakmateriaal is aangetroffen door de politie.

Het hoorde alsof ramen van auto’s werden ingeslagen laat een bewoner ons weten. Twee personen met donkere kleding, driekwart lange jassen, schuin over de kruising weglopend richting Selwerd is wat gesignaleerd is. Herkent u dit??

Een rare wereld om ons heen met berovingen en waarbij iemand voor de tweede keer  betrokken bij was. Een zeer vervelende impact bij betrokkene.

Wij wensen de politie alle succes deze personen die onze woonomgeving ontwrichten snel te achterhalen. Heeft u iets gezien, gehoord? Neem contact op met de politie. Samen maken we de wijk veilig.

1 opmerking:

  1. Ik hoop dat de politie deze meldingen serieus neemt en eindelijk eens inziet dat dit niet langer kan in een wijk waar ook veel weerloze ouderen wonen. Deze mensen raken hierdoor vreselijk angstig en ook vaak zijn ze zelf de dupe. Is er geen mogelijkheid wat meer preventief in de wijk en de omgeving van de ouderen te surveieren. Ik moet zeggen dat ik zelf weinig beweging van politie of wijkagenten door de buurt zie gaan. Ja, ik zie ze wel lopen in het winkelcentrum, maar niet rondom de flats waar zoveel paniek heerst.Als ze in dienst zijn hebben ze dienstkleding aan en dan worden de meeste ongure typen vaak al allert omdat deze agenten door hen al zijn gesignaleerd en dan zich niet aan een vergrijp wagen.Volgens mij moet er veel meer bewaking komen die niet in dienstkleding rond lopen en in een dienstwagen rijden.Volgens mij werkt dit veel beter.Mensen , met elkaar moeten wij voorzichtiger worden en beter opletten op onze spullen. Absurd en angstig is het ,dat men de deuren al op slot moet doen als men alleen in huis is , want men is zo brutaal om zelfs overdag dan ongewenst binnen te komen tijdens een middagslaap of zoiets. Waar gaat dit heen in de maatschappij?..Moeten wij straks met elkaar in een gevangenis gaan wonen als ouderen , waar men dan waarschijnlijker een beter leven heeft als er buiten?
    Wij, als onschuldige mensen opgesloten en het gespuis erbuiten, in vrijheid.

    BeantwoordenVerwijderen