dinsdag 22 mei 2012

Bernlef en het digitale tijdperk


Recentelijk hebben we kennis mogen maken met Aimee Hageman, één van de medewerkers die nauw betrokken is bij de vele activiteiten binnen Bernlef. Als we er zijn en de evenementen vastleggen vragen de ouderen vaak waar kunnen we het terug zien?  De meeste ouderen hebben niet de beschikking over het internet en zijn afhankelijk  van de kinderen voor zover die op de hoogte zijn van onze website. Delen is onze missie en met de bekendheid van onze site een mooie gelegenheid dit nationaal en internationaal met elkaar te delen dus.
Aimee Hageman neemt haar collega’s waar die met zwangerschapsverlof zijn. Het is wachten op het meubilair. Zodra dat binnen is kunnen we verder met onze multifunctionele ruimte. De ruimte beschikt over een groot scherm en de ruimte is op de toekomst voorbereid. Een presentatie verzorgen aan de hand van de website ligt dan ook in het verschiet.   
Ook het project, gezond ouder worden, waarin studenten ouderen hebben geadopteerd, speelt in op het digitale tijdperk. Goed te horen dat dit verzorgingscentrum zo anticipeert op de tijd en inspeelt om een multifunctionele rol voor ouderen binnen onze wijk te willen vervullen zoals aanstaande donderdagavond waar gegeten kan worden in Oosterse sferen tussen 17:00 – 19:00 uur. Een bruisend Bernlef!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten