dinsdag 15 mei 2012

Eemshavenweg (n46) gestremd van 26 mei tot en met 10 juni


De provincie Groningen voert van 26 mei tot en met 10 juni 2012 werkzaamheden uit aan een gedeelte van de Eemshavenweg (N46).
De werkzaamheden vinden plaats tussen de afrit Middelstum/Loppersum en de afrit Bedum/Ten Boer. Er wordt groot onderhoud uitgevoerd aan de asfaltverharding, aan de brug en de viaducten. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid.

Spoorwegviaduct
Tijdens de werkzaamheden wordt het weggedeelte tussen de afrit Middelstum/Loppersum en de afrit Bedum/Ten Boer volledig gestremd in verband met verzakkingen aan beide zijden van het spoorwegviaduct. Hierdoor moet ter plaatse de gehele wegconstructie worden opgebroken. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid over de N360 via Loppersum en Ten Boer.

Spits
De werkzaamheden aan de toe- en afritten ten noorden van het viaduct Middelstum/Loppersum en ten zuiden van het viaduct Bedum/Ten Boer worden afzonderlijk van elkaar uitgevoerd. Deze vinden plaats buiten de spits, tussen 9.00 uur en 16.00 uur, om de overlast tot een minimum te beperken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten