woensdag 9 mei 2012

Eerste Groninger PlantenruilmarktKom zondag 20 mei van 13:00 – 16:00 uur langs met je stekjes, zaden, groenteplantjes, eigen kweek of overschot uit de tuin naar Tuin in de stad aan de Friesestraatweg 137a.  Hier kun je ze ruilen met andere particuliere liefhebbers. Tuin in de stad zorgt voor kraampjes, muziek, catering en mooi weer. Aanmelding vooraf is niet noodzakelijk en Tuin in de stad garandeert wel een plek. Gewoon lekker langskomen om te kijken en genieten kan ook natuurlijk. Deelname en entree zijn gratis.
Groningen Zoemt en helpt de bijen. Daarom kan iedereen, groot en klein, die middag meewerken aan het grote bijenhotel voor op de tuin (of een kleintje voor jezelf in je eigen tuin). Kinderen kunnen ook een (bijen-)plantje poten en de pot versieren. Tuinindestad richt een stand in met alle informatie, zaden en planten om de bijen weer terug in de stad te krijgen.
Tuin in de stad is gevestigd aan de Friesestraatweg 137a, einde ventweg tegen het spoor. Wij zijn nu 3 jaar met een aantal vrijwilligers actief om deze bijzondere, beetje verborgen plek opnieuw tot bloei te brengen. Naast de verkoop van planten organiseren wij activiteiten gerelateerd aan het tuinieren of de tuin zelf. Kijk voor meer activiteiten, informatie & openingstijden op www.detuinindestad.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten