woensdag 16 mei 2012

Fietstaxi in plaats van tram in Groningen


Wellicht een interessant alternatief voor de tram: de fietstaxi. Dit opvallende vervoermiddel gaat hoe dan ook een vertrouwd beeld vormen in de stad Groningen, als het aan Fietstaxi Groningen BV ligt. Dit bedrijf laat sinds kort fietstaxi’s rondrijden in de binnenstad van Groningen.

Een stadstour, trouwerijen, een culinaire rit, groepsritten of vervoer van A naar B: begin deze maand zijn de eerste koetsiers al van start gegaan met deze diensten. Fietstaxi Groningen BV biedt hiermee naar eigen zeggen duurzaam, snel en comfortabel vervoer in de binnenstad voor ondernemers en particulieren. Dat kan overdag, bij het uitgaan of tijdens één van de vele festiviteiten die in de stad worden georganiseerd.
Naast het dagelijks vervoeren van personen, worden de koetsiers van ingezet om één en ander over de stad te vertellen. Hierdoor moet een fietstaxirit iets speciaals worden.
Voor ondernemers zijn er diverse mogelijkheden om zich door middel van reclame op de taxi’s te verbinden met dit nieuwe milieuvriendelijke concept in Groningen.

Bron en foto: Fietstaxi Groningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten