woensdag 16 mei 2012

‘Hup Papa Hup’-rugzakje met kleurplaat als betaalmiddel


Leuk idee voor Vaderdag. Kleurplaten als betaalmiddel voor fraai Vaderdagscadeau.

Bij winkelketen Halfords dient deze weken een kleurplaat als betaalmiddel voor een fraai Vaderdagcadeau. Op vertoning van de kleurplaat en een extra betaling van €2 krijgt het winkelbezoek een ‘Hup Papa Hup’-rugzak mee naar huis. 
 


Het ‘betaalmiddel’, in de vorm van een deurhanger, is tussen 4 en 16 juni af te halen bij de specialist in fietsen, fiets- en autoaccessoires, navigatie- en caraudiosystemen. De kleurplaat is vanaf vandaag ook te downloaden via de speciale Halfords Vaderdag actiesite: www.halfords.nl/huppapahup.

De moeite van het kleuren
wordt beloond met een rugzakje, dat boordevol leuke items zit. Vaders kunnen in het oranje rugzakje met opdruk bijvoorbeeld een oranje pet, een Vaderdagkortingscoupon van €5 en een was- en poetsmonster voor de auto van Meguiar’s vinden. De kleurplaten kunnen in week 23 en 24 worden ingeleverd in een winkel van Halfords.
De kleurplaatruil vindt plaats in het kader van de Vaderdagactie ‘Hup Papa Hup’. Op de site van Halfords zijn speciale web-only Vaderdagaanbiedingen te vinden. Via de website kan men zelfs video’s en foto’s van knutselende kinderen uploaden om aanspraak te maken op de actiehoofdprijs: een kinderfiets ter waarde van maximaal €249.
Voor wie niet met stiften of kleurtjes in de weer wil is er ook nog een andere manier om aan de rugzak te komen. Het oranje kleinood wordt gratis verstrekt aan bezoekers die drie items in de Halfords-winkel kopen.

(bron: ondernemen.blog.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten