vrijdag 25 mei 2012

Ondernemers en allen uit de wijk: Steun Paddepoeler op weg naar Alp d’Huez


Zondag is het zover. Ties Schouten en zijn fiets vertrekken 1e Pinksterdag om 07:00 uur met de trein vanuit Groningen richting Luxemburg stad. Vanuit Luxemburg stad begint Ties aan zijn solo fietstocht van duizend kilometer door de Ardenen, Vogezen, Jura en de Alpen. Via Grenoble naar Bourg d’ Oisans sluit Ties aan bij de andere vierduizend fietsers die 7 juni de tocht naar de top van de Alp d’Huzes  een tot zes keer omhoog fietsen voor de strijd tegen kanker.
Helaas heeft onze oproep om dit initiatief van een bewoner uit onze wijk weinig respons opgeleverd. We komen geen sponsornamen tegen van ondernemers uit de wijk. Is het onbekendheid of zijn de ondernemers niet betrokken bij de maatschappelijke  acties  in de wijk? 

Als u Ties nog een hart onder de riem wilt steken, wilt doneren bezoek zijn site. Nog slecht enkele dagen en Ties is begonnen met zijn actie, waarvan hij ons middels e-mail de ervaringen zal mededelen.

Namens de redactie wensen wij Ties Schouten alle succes en blijven in afwachting van zijn belevenisssen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten