vrijdag 18 mei 2012

Stad in met Gea Kramer uitgelicht


stad in met gea kramer
Vandaag eens even op bezoek bij een dame die schuilt gaat achter de wekelijkse stadse rubriek van Dichtbij.nl ‘Stad in met Gea Kramer’ waarin Gea haar wekelijkse belevenissen in de binnenstad van Groningen op een bijzondere wijze publiceert.

Gea Kramer is een geboren Groningse en woont in de binnenstad. Haar ‘buurtje’zoals zij het zegt.  Begin 2011 is Gea gestart met een fotoblog over onze mooie binnenstad Groningen.  Het boekje over ‘gangen in Groningen’ is geheel door haar ontrafelt.  Met de aanschaf van een nieuwe fotocamera een mooie gelegenheid de ‘gangen in Groningen’ na te gaan en te fotograferen. Leuk oefenen dus.
Met ‘gangen in Groningen’ is het foto bloggen verslavend geworden. Gea houdt van de mensen die in de stad wonen en werken en een praatje onderweg is gauw gemaakt. Het grootte aantal bezoekers aan haar mooie site is de grote stimulans de site optimaal te houden. Een site waar inmiddels alle straten binnen de Diepenring van Groningen wel in voorkomen. Gea is gek op winkelen en de combinatie fotograferen, bloggen en stukjes schrijven nodigt dan ook uit om dit met de wereld om je heen te delen. 

Gea is een Groninger in hart en nieren en houdt van de stad en na een bezoek op haar mooie site begrijpt u deze combinatie en bent u verrast van de mooie beelden die zij heeft vastgelegd.
Er zijn van die dagen dat zij wel eens met haar ziel onder de arm loopt, maar als ze dit weer ziet, weet ze, in kan weer naar huis. Met de vele alledaagse dingen in één van de mooiste steden van Nederland, Groningen dus, hoopt Gea ons nog lang te vermaken met haar nieuws over de binnen stad van Groningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten