zaterdag 5 mei 2012

Stadjerstv zondag 6 mei
Zondag weer stadjerstv vanaf 17:30 uur op OOGTV. Vrijwilligers met filmpjes over de Groninger wijken.
Rechts de uitzending van vorige week.

1 - Pinhole foto's maken - Hans ten Berge - 3:38
Een groep jongeren maakt Pinhole foto o.l.v. fotograaf-kunstenaar Corine H├Ârmann op het oude ACM terrein. Een expositie volgt op 11 mei in jeugd en buurtcentrum de Wende in Vinkhuizen.

2 - The day after the night before - Siebrand Wiegman - 0:40
Konninginnedag 2012 "rustig" verlopen...
De politie in de stad Groningen kijkt met genoegdoening terug op Koninginnedag. Volgens een schatting bezochten maandag zo’n 150.000 bezoekers de Groningse binnenstad. Gedurende de dag werden vijf personen aangehouden voor mishandeling, openbare geweldpleging en openbare dronkenschap. Omdat tegen het eind van de middag een grote hoeveelheid mensen nabij de Grote Markt ZZ en de Gelkingestraat stond, werd het publiek verzocht tijdelijk niet naar de Grote Markt te komen. De geplande pauze van de activiteiten tussen 18.00 en 19.00 uur had een goede uitwerking. Het publiek werd ge├»nformeerd via politiemedewerkers, matrixborden en (sociale) media. Ook de afbouw van de activiteiten verliep voorspoedig. Wel is het de hulpdiensten opgevallen dat er veel kapot glas in de binnenstad lag.

3 - Opening Schilderijen expostie in 't Vinkhuys - Hans ten Berge - 3:43
De gezamenlijke schilderclubs in 't Vinkhuys exposeren hun eigen werk. De opening van de expositie was op 21 april 2012

4- Lasershow in Hoogkerk - Bert Zuidema - 5:16
Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum heeft de Vereniging Nationale Feesten Hoogkerk ter afsluiting van de feestelijkheden op Koninginnedag 30 april 2012 bij de Ruskenveenseplas in Hoogkerk deze spectaculaire Lasershow aangeboden. aangeboden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten