woensdag 16 mei 2012

Verstand van Energie in Paddepoel


henk-jan falkena tijdens buurt energiefeest

In de wijk Paddepoel is een ondernemer te vinden met een ruime ervaring op het gebied van Milieu.  Paddepoel heeft veel te bieden maar op het gebied van Milieu was ons dit onbekend. 

Falkena Milieu is sinds 1995 op dit onderwerp actief en dat was leuk te horen tijden het Energiefeest van afgelopen zaterdag.

Falkena Milieu is sinds 1995 op dit onderwerp actief en dat was leuk te horen tijdens het Energiefeest van afgelopen zaterdag.

Henk-Jan Falkena  verteld dat de energieprijzen de afgelopen 10 jaar bijna verdubbeld zijn en zullen verder blijven stijgen. Daarnaast wordt vanuit de maatschappij steeds vaker van bedrijven en organisaties gevraagd dat ze duurzaam ondernemen en laten zien dat ze verantwoord met energie omgaan. Wie geen goed antwoord op deze ontwikkelingen heeft, kan serieus in de problemen komen.
Energie is een complex onderwerp. Er is veel expertise nodig om in kaart te brengen waar voor uw organisatie de kansen en de knelpunten liggen en wat voor u effectieve projecten en maatregelen zijn. Falkena Milieu bezit deze expertise en kan ons van dienst zijn in het hele traject, van oriĆ«ntatie tot concrete uitvoering.


Falkena Milieu is sinds 1995 actief op gebied van duurzame energie, energiebesparing, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast heeft Falkena Milieu een uitgebreid netwerk in de Noordelijke regio.

Alles over deze ondernemer: klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten