zondag 6 mei 2012

Woonomgeving CasPoMor flats op de agenda bij Lefier


Zodra het zonnig weer is, zoals hier op 30 april, willen de ouderen ook even genieten van het mooie weer.  Slecht één bankje voor het  Caspomorflat aan de Zonnelaan is waar de ouderen plaats kunnen nemen. Gelukkig wordt om een zitplek nog geen ruzie gemaakt. 550 stuks woningen verdeeld over drie flats gescheiden door groenvoorzieningen en slechts een enkel bankje.

Wij schreven eerder dat woningcorporatie Lefier haar visie over de woonomgeving volledig kwijt is.  De groenvoorzieningen en de attributen in het mooie centrum van Paddepoel doen je slechts aan verval van de woonomgeving denken. Terreinen die uitermate geschikt zijn voor vier generaties Stads tuinieren in het kader van “eetbare stad" bijvoorbeeld. Het is dan ook plezierig te horen van de secretaris van de bewonerscommissie Jan Stäbler dat de kwestie op de agenda staat. We zijn benieuwd naar het resultaat.

1 opmerking:

  1. Goed Idee dat daaraan wordt gewerkt.Heb zelf al vele malen eraan gedacht en vele tekeningen van gemaakt hoe het eventueel ingedeeld zou kunnen worden met leuke aantrekkelijke voorzieningen en goed bereikbaar voor mensen met een beperking die ook graag even naar buiten willen en niet meer zo goed ter been zijn.Lekker even buiten in hun eigen vertrouwde omgeving met veel socialitatie om hen heen.

    BeantwoordenVerwijderen