vrijdag 22 juni 2012

ECOMO zomerweken bij Profile Paddepoel
Deze zomer geeft ECOMO jou een extra duwtje in de rug. ECOMO, het e-bike merk van Cortina, heeft de zomer in de bol en komt met een scherpe actie. Bij aanschaf van een ECOMO Daily N7 ontvang je een gratis accu (M) ter waarde van 299 euro bij Paddepoel Fietsen. 

De ECOMO Daily is de ideale woon-en werkfiets voor dagelijks gebruik. Met deze fiets kom je lekker fris aan op alle locaties die je deze zomer wilt bezoeken én je pakt ook nog eens je dagelijkse portie beweging mee. De display is eenvoudig met je hand aan het stuur te bedienen. De ECOMO heeft maar liefst 15 stappen ondersteuning waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel “duwtjes” je nodig hebt. De ECOMO display heeft onlangs zelfs nog een GIO (Goed Industrieel Ontwerp) Award gewonnen.
Naast de praktische voordelen, ziet de Daily er ook mooi uit. Zo is de drager met accu prachtig vormgegeven en is de e-bike heel ‘lean en clean’. Dit betekent dat de bekabeling keurig is weggewerkt, waardoor deze lijkt op een  ‘gewone’ fiets.  De e-bike is beschikbaar in de modieuze kleuren zilver/blauw en bruin. Tijdens de zomerweken is de ECOMO Daily extra voordelig: fiets (1.200 euro), accu (gratis) en oplader (vanaf 50 euro).

Deze actie loopt van 11 juni tot en met 14 juli.
Fiets deze zomer op een e-bike en profiteer nu van deze scherpe zomeractie van Cortina ECOMO bij Paddepoel Fietsen. Kijk voor meer informatie op www.ecomofietsen.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten