woensdag 13 juni 2012

Heerlijk buiten spelen vandaag landelijke buiten speeldag

Op meer dan 800 plaatsen worden activiteiten georganiseerd om kinderen weg te lokken uit het huis en te stimuleren om te spelen en te sporten. Op internet kunnen ouders en kinderen opzoeken wat er in hun omgeving allemaal te doen is.
Het weer wordt redelijk. Het KNMI voorspelt dat het half tot zwaar bewolkt is, maar dat het op de meeste plaatsen droog blijft.

Zo ook vandaag bij de Waterman de Buitenspeldag. De Watermanstraat wordt weer helemaal afgezet, zodat kinderen onbezorgd kunnen spelen op straat. Dit jaar staat de buitenspeeldag in het teken van de Olympische Spelen in Londen. De middag is van 13.30 – 16.00 uur. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Olympische ringen gooien, supermemorie, King Arthur ringsteken, V.I.P Croquet, survivalbaan, floorball, bustour door Londen, Buckingham Palace luchtkussen, High Tea en nog veel meer. Als de kinderen een parcours hebben afgelegd, krijgen ze een leuk presentje. Meer info volgt via de flyer die in de klassen wordt uitgedeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten