vrijdag 1 juni 2012

Impasse in voorjaarsoverleg - Onduidelijkheid tram duurt voort


Het college van B en W slaagt er niet in om de voorjaarsbrief vandaag naar de gemeenteraad te sturen. Overleg over de brief en de nieuwe bezuinigingsronde zou gisteren worden afgerond, maar dat is niet gelukt. Volgens collegewoordvoerder Eddy Beuker wordt nog volop vergaderd.
Belangrijk struikelblok is de RegioTram, die mogelijk wordt geschrapt als gevolg van de gewijzigde economische situatie. De stad heeft fors moeten afboeken op woningbouwlocaties en bedrijventerreinen, en verwacht verdere afboekingen als gevolg van de aanhoudende recessie. In het licht van deze situatie zijn de tramplannen wellicht niet overeind te houden, liet het college woensdag weten.
(bron: gezinsbode)

1 opmerking:

  1. Even creatief mee denken over de tram die via Paddepoel naar Zernike gaat rijden; stel hij komt er, stel de ov-chipkaart wordt afgeschaft, geen student meer in de tram, stappen allemaal op de fiets, voordeel voor de ouderen in Paddepoel die naar de binnenstad willen, ze hoeven niet te zitten maar kunnen zelfs liggen, geweldig toch?

    BeantwoordenVerwijderen