zondag 10 juni 2012

Inbraak radio Continu Wie herkent de daders?

 In de nacht van zondag 27 op maandag 28 mei jl. (1e op 2 e pinksterdag) is er ingebroken bij Radio Continu en in het naastgelegen dorpshuis annex school. Van de inbraak zijn camerabeelden vastgelegd via de bewakingscamera's rond het pand. Op deze beelden is te zien dat rond 02.45 uur (maandag 2e pinksterdag) 2 personen het terrein oplopen. De daders verschaften zich met inbrekersgereedschap toegang tot het pand met grote schade tot gevolg. In het pand werden diverse deuren opengebroken. Radio Continu mist in elk geval 2 laptops.
De daders hadden een donkerkleurige VW Golf bij zich.
Dader 1 had een tenger postuur met een opvallende grote neus. Zijn haar was rondom opgeschoren. Hij droeg vermoedelijk Nike schoenen. Hij droeg een sweater met capuchon.
Dader 2 had een forser postuur met een buikje. Mogelijk draagt hij een oorring. Deze dader droeg een petje met een lange klep. Hij droeg een trainings/joggings jas met een streep over de mouwen.
Radio Continu verzoekt de daders zich te melden en de gestolen spullen terug te brengen. Komt hier geen reactie op dan overwegen we om de camerabeelden op you-tube te zetten. Er is aangifte gedaan bij de politie en de camerabeelden zijn in het bezit van de politie. We hebben alvast enkele foto's op onze site gezet. Mocht u de daders herkennen, dan horen we dat graag. U kunt de foto's bekijken door hier te klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten