vrijdag 27 juli 2012

Grote natuurmarkt op De Kruidhof 1 augustus


Meer dan zestig standhouders zullen op woensdag 1 augustus hun bijzondere natuurproducten laten proeven, voelen, ruiken en demonstreren bij de botanische tuin De Kruidhof. Jaarlijks komen duizenden bezoekers naar deze natuurmarkt  net over de grens van Groningen in Buitenpost. Een impressie van deze botanische tuin: klik hier


Ook dit jaar is er weer een breed aanbod van standhouders variërend van streekproducten, honing, sieraden, shawls, tassen en biologische producten tot organisaties die zich bezighouden met natuurstudie en natuurbehoud zoals Staatsbosbeheer en het Fryske Gea en de regionale imkervereniging. Ieder jaar slaagt de organisatie er weer in om een aantal vernieuwende producten aan het brede aanbod toe te voegen. Natuurlijk kunt u bij De Kruidhof ook terecht voor een grote collectie bijzondere kruiden, rozen en vaste planten.
In Tuincafé De Uithof kunt u heerlijk uitrusten van het struinen over de markt en het wandelen door de tuinen. Uniek aan deze dag is de gratis toegang tot de 17 thematuinen van De Kruidhof en tot het IJstijdenmuseum. Kinderen kunnen zich prima vermaken in de educatieve kinderspeeltuin. De markt begint om 10 uur en eindigt om 17 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten