woensdag 4 juli 2012

Specsavers Paddepoel betrokken bij de buurt


Betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen. Dat is waar Specsavers voor staat. Maar de waarden gaan verder dan de core business. Specsavers vindt het ook belangrijk om onderdeel te zijn van de lokale buurt en te weten wat er gaande is. De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zetten de om in actie. Daarom is Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Vier doelen zijn uitgekozen waar u een stem op uit kunt brengen; The Gift Foundation, Kids United, Het Behouden Huys en Stichting Klompenmuseum Gebr. Wietzes. Klik hier om uw stem uit te brengen.


Dankzij deze Stichting kunnen  lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel worden ondersteunt. Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap. Een waardevolle bijdrage.

Steun een doel met uw nieuwe bril of hoorstoestel
Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenken we aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar in september kan elke Specsavers-winkel twee goede doelen in de buurt blij maken met een donatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten