vrijdag 27 juli 2012

Volgers van FocusPaddepoel-Vandaag Creatief Groningen


Wekelijks lichten we één van onze volgers uit. U zult denken met welk doel? Omdat het altijd fijn is als mensen geïnteresseerd zijn en je ongevraagd een compliment krijgt voor je mooie site. Onbekend is immers onbemind. Vandaag de site Creatief Groningen, opgericht door Hetty waar we graag eens nader kennis mee willen maken.


Vorig jaar was ik op zoek naar creatieve cursussen in Groningen, maar ik wist nog niet precies wat ik wilde doen. Frustrerend, vermoeiend en tijdrovend, zo ontdekte ik. Talloze individuele websites doorspitten totdat het je duizelt. Voortdurend belanden op grootschalige, landelijke of onhandige verzamelsites. Sites met slechts een paar Groninger vermeldingen. Toen ik in mijn omgeving navraag deed, bleek ik niet de enige die hier tegenaan liep. En zo viel er voor mij één en ander samen en ontstond het idee voor Creatief Groningen: een echte Gróningse site met het meest volledige kunstzinnige & creatieve aanbod van onze Stad en Provincie. Alles op één site op een makkelijke en overzichtelijke manier geordend. Muziek, visagie, koken, interieur, dans,  tekenen & schilderen... bedenk het maar. Er is een Creatief Forum waar je met Groninger creatievelingen in contact kunt komen, er komt een agenda en je kunt video’s en tutorials bekijken ter inspiratie. Je vindt er cursussen, workshops, creatieve therapievormen en winkels, Groninger galerieën en kunstroutes en zelfs vraag & aanbod van o.a. atelierruimte of muziekruimte. Op dit moment zijn er al meer dan 300 creatieve items, maar er wordt nog hard gewerkt achter de schermen. Voor docenten geldt: als alles goed gaat, kan je vanaf eind augustus een account aanmaken waarmee je geheel vrijblijvend eerst een half jaar gratis je creatieve aanbod kunt plaatsen.

Alle over haar bedrijf : klik hier 


Volg ons op twitter en wie weet bent u volgende week de volgende. Heeft u nieuws voor en over onze regio?(redactiefocuspaddepoel@ziggo.nl)  Wij plaatsen meer: klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten