donderdag 2 augustus 2012

Huiskamerproject CasPoMor vol gas met sociale media


Zoals u eerder heeft kunnen lezen is er deze week een nieuwe webblog voor de CasPoMor bewoners van start gegaan en na wat oefening heeft de eerste bewoonster haar eerste artikelen geplaatst. De vrijwilligers, en van dames mag je de leeftijd niet vermelden, hebben al een ipad in hun bezit waar ze bewoners die niet beschikken over een computer het nieuws mee kunnen delen. Daarvoor moet je dan weer een oplossing zoeken want hoe log je in op een WIFI-punt. Efin, het wordt nog even puzzelen maar het gaat zeker lukken laat Geertje Joling ons weten. Bewoners zouden het misschien even kunnen lenen om kennis te maken met en in alle rust even al het moois te kunnen bekijken. Meer Ipads misschien?

Naast de weblog is er een Facebook- en Hyvespagina van het huiskamerproject waar velen die hier de beschikking over hebben met elkaar delen. De webblog is meer. Gestreefd wordt hier alle relevante informatie te plaatsen.

Fijn dat je zo met elkaar kunt delen waar anderen weer volop van kunnen genieten. Even foto's kijken of een filmpje. Ja, zelf weer verhalen brengen. En alles kost geld maar dit zijn initiatieven die ons inziens voor een financiƫle bijdrage in aanmerking komen. Voor ons heel gewoon de huidige communicatie maar zeker niet voor de vele ouderen onder ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten