donderdag 23 augustus 2012

Jongeren tussen de 16 en 25 geef je mening over nieuwe site voor SenseNoordSenseNoord-Nederland, onderdeel van de GGD Groningen, is er voor vragen of problemen over seksualiteit. En wil je hiermee niet naar je huisarts? Sense is er voor al je vragen en problemen over bijvoorbeeld voorbehoedmiddelen, liefde, relatie, soa, zwangerschap en (homo)seksualiteit. 
Sense Noord-Nederland is bezig om een website te ontwikkelen waar jongeren van 16 tot 25 jaar terecht kunnen voor informatie en online begeleiding bij seksuele problemen. Jongeren kunnen op deze nieuwe website gratis en anoniem een korte online module volgen die wordt begeleid door een gespecialiseerde verpleegkundige van Sense.  Doel is om de seksualiteitsproblemen (zoals geen zin hebben om te vrijen , erectieproblemen of moeilijk opgewonden kunnen raken) te verbeteren of op te lossen.
Omdat we het belangrijk vinden dat jongeren zich aangesproken voelen en zich thuis voelen op de website zijn we op zoek naar jou!

 Hoe?
We willen je in de periode van september tot november 2012 ongeveer drie keer een vragenlijst sturen. We vragen je mee te denken over het concept, het ontwerp en over de uitstraling.  Het contact loopt via e-mail.
Hoe aanmelden?

Stuur een mail naar de projectleider Jolanda Hiemstra, jolanda.hiemstra@hvd.groningen.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten