woensdag 8 augustus 2012

Kindertheatercursus voor zes- en zevenjarigen in Paddepoel


Theaterles voor de allerkleinsten in de wijk

Op woensdag 26 september start de JeugdTheaterschool Groningen weer met kindertheaterlessen in Paddepoel. De JeugdTheaterschool biedt komend seizoen voor het eerst een Spelcursus aan voor kinderen van zes en zeven jaar.

De JeugdTheaterschool Groningen (JTS) is er voor alle kinderen die houden van toneelspelen. De JTS geeft kinderen en jongeren de kans om zich op het gebied van theater verder te ontwikkelen. Om alle kinderen in stad en ommeland te bereiken, vinden de cursussen in de diverse wijken van Groningen plaats.

Kinderen krijgen spelenderwijs de eerste basisprincipes van het toneelspelen aangeboden. De cursus stimuleert de verbeeldingskracht van jonge kinderen en gebruikt daarbij o.a. muziek en beweging. De cursus wordt afgesloten met een presentatie tijdens de Kinder Vol-Uit.

De Spelcursus 6/7 jaar gaat van start op woensdag 26 september en vindt plaats in de Bisschop Bekkersschool, Siriusstraat 1. De cursus duurt 12 weken en vindt plaats van 13.30-14.30 uur.

Nieuwsgierig? Bezoek de open dag op zaterdag 8 september aan de Noorderbuitensingel 11 in Groningen. Of neem contact op met Gonnie Tutelaers, gonnie.tutelaers@theaterwerkplaatsgroningen.nl of via 050-8507150. Kijk voor informatie en aanmelden en het rooster en  van de dag op de theaterwerkplaats van groningen,Geen opmerkingen:

Een reactie posten