vrijdag 31 augustus 2012

Martiniziekenhuis genomineerd als meest aantrekkelijke ziekenhuisDrie ziekenhuizen zijn genomineerd voor de titel ‘Het meest aantrekkelijke ziekenhuis om bij te werken’. De winnaar wordt op 20 september 2012 tijdens het Nationale Zorg Jaarprijs (NZJ)-gala in Nieuwegein bekendgemaakt. V&VN-voorzitter Henk Bakker is voorzitter van de vakjury: “De reacties laten goed zien hoe belangrijk voldoende doorgroeimogelijkheden, een goede onderlinge sfeer en de patiënt centraal zijn.” 

De Nationale Zorg Jaarprijs ontving 332 aanmeldingen van medewerkers van verschillende ziekenhuizen. Daaruit zijn de volgende ziekenhuizen genomineerd: 

Martini Ziekenhuis in Groningen. Het ziekenhuis investeert veel in personeel door trainingenen scholingen te organiseren. De patiënt staat centraal. Ook luistert het ziekenhuis naar het personeel door lunchbijeenkomsten te organiseren waar de Raad van Bestuur met het personeel praat over ontwikkelingen en het huidige beleid. 

St. Jansdal in Harderwijk. De medewerkers ervaren veel gemeenschappelijk motivatie om de beste zorg te leveren. Het ziekenhuis heeft veel aandacht voor klantgerichtheid, veiligheid en kwaliteit. Elke medewerker wordt uitgedaagd in die gemeenschappelijkheid zijn aandeel te leveren. 

Nije Smelinghe in Drachten. Volgens de medewerkers voert het ziekenhuis een uitstekend personeels- en scholingsbeleid. Er is een prettige onderlinge samenwerking bij het personeel. De patiënten voelen zich thu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten