vrijdag 31 augustus 2012

Sport op open dag sporthal Selwerd en de Parrelopen dag sport 8 septemberDe sportverenigingen in stad presenteren zich voor het nieuwe seizoen op zaterdag 8 september. Stadjers kunnen op zes op zes sportieve locaties gratis meedoen met sportclinics en sportruilbeurs. En zwemmen kost slechts één euro.
Vele Groningse sportverenigingen presenteren zich aan het publiek met een promotiekraampje en sportclinics. Bezoekers kunnen hun sportkleding en sportschoenen meenemen en van 13.00 tot 17.00 uur gratis meedoen aan diverse aangeboden sporten in de sporthallen De Brug, Selwerd en Lewenborg. Er is de hele middag van alles te zien, te doen en te beleven voor jong en oud.

Frisbeeën
Bij de diverse sportonderdelen worden vele demonstraties en workshops gegeven, waar aan mee gedaan kan worden. Zoals bijvoorbeeld een volleybalclinic van Abiant Lycurgus in sporthal De Brug, en lacrosse in Sporthal Selwerd en onder andere basketbal en badminton in Sporthal Lewenborg.Worskshop reddend zwemmen
In de zwembaden van De Parrel, het Helperzwembad en Sportcentrum Kardinge kunnen bezoekers zwemmen voor slechts één euro en meedoen met onder andere een workshop duiken en reddend zwemmen. Ook presenteren de zwemverenigingen hun aanbod voor het komende seizoen.Sportkleding
Alle zes sportlocatie wordt ook een sportruilbeurs gehouden. Bezoekers kunnen hun tweedehands sportkleding en sportartikelen meenemen en ruilen of verkopen aan belangstellenden. Kijk voor meer informatie en alle deelnemende sportverenigingen en sportlocaties op opendagvandesportinstad.nl/. Deze Open Dag van de Sport in Stad is een initiatief van de Werkmaatschappij Sport & Recreatie in samenwerking met Huis voor de Sport Groningen en vele sportverenigingen.Ook Taekwon-Do school Sung Zang is van de partij in Sporthal Selwerd met een demo (13.30 uur) en een kraam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten