donderdag 30 augustus 2012

Proeven in Groningen hét culinaire evenement Noord-Nederland

Op 1 en 2 september 2012 beleeft hét culinaire evenement van Noord-Nederland Proeven in Groningen alweer zijn vijfde editie! Proeven in Groningen: een bewezen succesvol culinair evenement, dat bezoekers de gelegenheid biedt kennis te maken met gerechten van toprestaurants. Elk jaar komen er meer mensen af op de onweerstaanbare geuren van Proeven in Groningen.

Vanuit heel Groningen en omgeving is er animo voor het uitproberen van culinaire hoogstandjes. Om iedereen te bedienen verzamelen 22 deelnemers uit stad en ommeland zich op het voor- en middenplein van het Harmoniecomplex aan de Oude Kijk in het Jatstraat. Dit intieme plein staat met de vele verschillende kraampjes garant voor een gezellige, knusse sfeer. Nieuw dit jaar is het Wolthoorn & Co Bierlokaal: een autheniek bierlokaal waar u 11 verschillende bieren kunt proeven.

Vorig jaar, bij de vierde editie van het festijn, kwamen ruim 5500 bezoekers af op de onweerstaanbare geuren van Proeven in Groningen. Dit jaar - de lustrumeditie - verwachten de organisatoren minstens 6500 bezoekers. Werkt het weer niet mee? Geen probleem, er zijn volop schuilmogelijkheden onder de gewelven van het Harmoniegebouw, in de tenten en onder de talrijke parasols.
Proeven in Groningen is voor iedereen toegankelijk. Geen entree! Bezoekers kunnen muntjes kopen voor € 1,50 per stuk. U kunt gerechten proeven zo veel als u wilt. De prijs per gerecht varieert van 1 tot en met 3 muntjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten