woensdag 15 augustus 2012

Studentenontbijt bij de Spar – Daar ga je toch niet zelf voor smeren!Sinds anderhalf jaar is Theo Omlo ondernemer van de Spar supermarkt aan de Zonnelaan in de Groninger wijk Paddepoel.  Klantvriendelijkheid en meegaan met de tijd staan hoog in het vaandel van deze jonge ondernemer.  Naast de succes volle bezorgservice, waar vele ouderen gebruik van maken, speelt de ondernemer in op de vele studenten die dagelijks deze supermarkt bezoeken.
Speciaal voor studenten  wordt vanaf deze week een studentenontbijt aangeboden. Voor een ovenverse croissant, een chocoladebroodje en een flesje vers geperst sinaasappelsap voor slechts € 1,50. Daar ga je toch niet zelf voor smeren! en naast het ontbijt is het assortiment volop in beweging om ook de student met de krappe beurs tegemoet te kunnen komen. Een ondernemer die inspeelt om de verjonging van de wijk Paddepoel .  

Studenten zijn een belangrijke doelgroep voor de winkelier waar je terdege rekening mee moet houden. Inspelen op deze doelgroep is met je tijd meegaan, creatief zijn en anticiperen op deze steeds belangrijker wordende doelgroep, zeker als je je bedenkt dat Groningen binnenkort 50.000 studenten zijn gehuisvest.

Spar Omlo is vanaf vandaag donateur van FocusPaddepoel.  'Een wijk maak je samen en als ondernemer steun ik het initiatief van vrijwilligers die in de communicatie voor de wijk een belangrijke rol vervullen', laat de ondernemer ons weten. Reden voor de redactie de donateurs afzonderlijk te vermelden op de site en kunt u gelijk door linken om meer te weten te komen over Spar Omlo.

Wilt u ook donateur worden? e-mail: focusgroningen@home.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten