vrijdag 3 augustus 2012

Volgers van FocusPaddepoel-Vandaag Prima ReclameWekelijks lichten we één van onze volgers uit. U zult denken met welk doel? Omdat het altijd fijn is als mensen geïnteresseerd zijn en je ongevraagd een compliment krijgt voor je mooie site. Onbekend is immers onbemind. Vandaag de site Prima Reclame, opgericht door Bert Haan:
Wie weet, biedt Prima Reclame u mogelijkheden.
Op de site de volgende informatie:
Eind jaren negentig richtte Bert Haan, voor Noord Nederland, zijn reclamebureau Prima Reclame op. Ontwerpen van logo's, huisstijlen en brochures, alsmede het produceren van radio- en tv commercials, is wat Prima Reclame succesvol maakt.
"De sfeer op ons kantoor is voor iedereen aangenaam en we hebben korte communicatielijnen
wat het produceren van commercials ten goede komt", zegt Bert Haan. "Via radio- en tv is de attentiewaarde groter en komen consumenten sneller terecht op de site van onze opdrachtgevers. Bovendien adverteert men ten opzichte van een krantenadvertentie een hele maand op de radio en dat verhoogd pas echt naamsbekendheid", aldus een lachende Bert.
Van het bedenken van een commercial en slogan tot de planning van uitzending op diverse zenders. Videoclips, reportages en internetdiensten, graphic design, drukwerk en promotiematerialen. Neem contact met ons op.

Prima Reclame komt altijd aan. Alle over Prima Reclame: klik hier 

Volg ons op twitter en wie weet bent u volgende week de volgende. Bij publiceren ook voor: klik hier 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten