donderdag 30 augustus 2012

Winkelcentrum Paddepoel ijsparadijs voor kids! 29-08


Gisteren (29 augustus) werden de kinderen op het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen weer getrakteerd op ijs en op de foto met Roel de Kikker. Elke woensdag t/m 26 september trakteren de ondernemers Jamin, Slagerij Oosterhof, Bakkerij Staghouwer en Cafetaria De Kroon de  kinderen op een ijsco. Reden is dat steeds meer Stadjers dit mooie winkelcentrum ontdekken en dat is een traktatie waard. Steeds meer jongere bezoekers en met de verjonging in de wijk en de komst van de vele jongeren, het afnemende winkel animo voor het centrum van Groningen, een logische gevolg. Ook de nieuwe studenten in Groningen ontdekten het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel.
 

Het was een ware happening gisteren op het winkelcentrum Paddepoel!  Uw kind ook op de foto? Bezoek volgende week woensdag het winkelcentrum, wie weet!
De foto’s zijn ook op onze site te bekijken. Wilt u ze downloaden? Bezoek de site van het winkelcentrum  Hier staat alle nieuws en zijn de foto’s gratis te downloaden. 

Eerdere artikelen: label acties Geen opmerkingen:

Een reactie posten