woensdag 22 augustus 2012

Zorggroep Stad en Ommeland in de Capellestraat


Vanmorgen kwamen we tot ontdekking dat inmiddels al weer bijna een jaar Zorggroep Stad en Ommeland  is gehuisvest aan de Capellestraat 3 in de Groninger wijk Paddepoel. Het pand aan de Zaagmuldersweg werd te klein. In het naastgelegen pand op nummer 1 was Thuiszorg Groningen gehuisvest en staat nu te huur bij de makelaar DTZ Zadelhof.

Wie is deze zorginstelling:

Zorgbureau Stad en Ommeland is een zorginstelling, die zorg levert vanuit de AWBZ. Ons werkterrein beslaat de drie noordelijke provincies. De zorg die wij  bieden, bestaat uit het begeleiden van mensen op verschillende terreinen. Hierbij kun je denken aan begeleiding bij het voeren van de administratie, bij het verrichten huishoudelijke taken en bij het plannen en organiseren. Daarnaast organiseren wij diverse groepsactiviteiten voor onze cliënten in ons activiteitencentrum. De mensen die wij begeleiden ondervinden beperkingen op het gebied van sociale redzaamheid, psychisch functioneren, probleemgedrag en geheugen- en oriëntatiestoornissen. Hierdoor zijn zij niet in staat volledig zelfstandig te functioneren.

Wij bieden kleinschalige, maar betrokken zorg, waarbij de zelfredzaamheid van de cliënt voorop staat. Ons doel is om de kwaliteit van leven van onze cliënten te verbeteren met behoud van hun zelfstandigheid, zodat zij niet in een zorginstelling terechtkomen
.

Alles over Zorgbureau Stad en Ommeland vindt u hier.

We hebben contacten gelegd in de hoop u later meer over deze zorginstelling te berichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten