zaterdag 8 september 2012

Eerlijk delen - Stichting MadaliefGisteravond een uitzending op de EO over onverwacht bezoek in Madagaskar waar Stichting Madalief actief is. Eén van de medeoprichters, Ciska Schoenmaker, ging op bezoek bij haar vriendin Remi Doomernik. We kennen Ciska en het was een hartverwarmende uitzending. En u zag het resultaat van een project als je weet als het om delen gaat. Kansarme kinderen die voor slechts € 50,00 per week gevoed worden etc. en waar een onderneemster een deel van haar omzet beschikbaar stelt voor deze kansarme kinderen. Delen doe je met elkaar, wereldwijd.

Iets over de Stichting: 
De stichtingMadalief (voorheen Fazazoma) is geboren uit liefde voor de kinderen van Madagaskar.
Madalief is een non-profit organisatie met als doel om de kansarmste kinderen in Madagaskar een betere toekomst te bieden.
Begonnen als samenwerkingverband met een lokale partner, vijf jaar later uitgegroeid tot een stichting die meerdere projecten en programma’s in Madagaskar ondersteunt.
Het is een verhaal van vrouwen en mannen in Ambositra, een klein stadje in Madagaskar, die hulp geven aan kinderen die dit nodig hebben. Een verhaal van twee vrouwen in Nederland die hun kwaliteiten en contacten gebruiken om fondsen te werven. En een vrouw die tussen beide landen heen en weer reist. Zo maken deze mensen hun droom waar om Malagasy kinderen te helpen met de steun vanuit Nederland.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten