zondag 16 september 2012

Overvolle bussen en slechte verkeersinformatie dan maar twitteren

Dagblad van het Noorden informeert ons over overvolle bussen welke tot grote problemen hebben geleid onder de passagiers in Groningen en Drenthe. Reden voor de politieke bestuurders te twitteren over een tram of een megabus die een oplossing zou kunnen bieden.

De gigantische verkeerschaos aan de Eikenlaan in verband met de gedeeltelijke afsluiting van de Zonnelaan, was in onze wijk wel de grootste ergenis deze week. In plaats van aan het begin van de Eikenlaan het verkeer om te leiden via de ringweg, nee geen informatie geven met als gevolg wilde taferelen in de wijk van geƫrgerde automobilisten en waar de brandweer allerlei capriolen moest uithalen op op de plek des onheils te arriveren.

Het zijn een paar voorbeelden als je beleid maakt en niet of onvoldoende toeziet op de uitvoering ervan. In plaats van oplossingen te bieden voor de ontstane chaos gaat men  twitteren. Lekker achterover in je stoel en  van je afkijken noemen we dat. Maar wel de indruk geven dat je ervan weet en te delen met de wereld. Helaas, de inhoud kennen of beheersen de bestuurders niet meer en dat geeft weinig vertrouwen in de besluiten die men voor en over ons moet nemen. We gaan twitteren dat biedt de oplossing!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten