zondag 7 oktober 2012

Slotfeest Kinderboekenweek 2012 PrinsentheaterKinderboekenweekfeest spektakel met onthulling, muziek en bijzondere optredens

Op zaterdag 13 oktober barst het grote slotfeest van de Kinderboekenweek 2012 los in het Prinsentheater in Groningen. Het wordt een middag vol muziek, optredens en brieven aan de wereld.

Tijdens het feest wordt de brievenbundel Hallo Wereld onthuld. Deze bundel bevat mooie brieven van schoolkinderen, die zij hebben geschreven aan de wereld. De Commissaris van de Koningin is aanwezig om zijn brief aan de wereld voor te lezen. Ook de bekende kinderboekenschrijfster Mariken Jongman maakt haar opwachting. Zij trakteert kinderen op een muzikaal verhalenprogramma.

Voor deze Kinderboekenweek schreven kinderen brieven aan de wereld. Kinderen schreven brieven over wat hen niet bevalt aan de wereld of waarover ze verbaasd zijn. Ze vertellen waar ze blij van worden, of juist boos en verdrietig. Vijfentwintig geselecteerde brieven worden opgenomen in een ge├»llustreerde brievenbundel.  

Zaterdag 13 oktober 2012 14.00 uur  € 2,50 / kinderen t/m 12 jaar gratis

Prinsentheater
Noorderbuitensingel 11, Groningen
reserveren: info@prinsentheater.nl of 050-8507151

Geen opmerkingen:

Een reactie posten